Se tudi vi sramujete pokazati svoje zobe, saj vam vsaj eden manjka? Ali se zato le redko smejite, da bi se pustili fotografirati pa vam še na misel na pride? Zobni vsadki hitro in enostavno rešijo omenjene probleme. So namreč odličen nadomestek naravnih zob – prav nihče ne bo opazil, da nimate kakšnega svojega zoba. Z zobnimi vsadki boste tako ponovno dobili samozavest in se boste brezskrbno smejali šalam prijateljev, celo fotografirati se boste pustili po dolgem času.

Živimo v družbi, v kateri je lepota izjemno cenjena, zato si skorajda vsi ljudje bolj ali manj želimo doseči te (nemogoče) ideale lepote. K lepoti pa spadajo tudi snežno beli zobje, najraje v lep vrsti, brez kakšnih večjih lukenj ali odstopanj. Krive zobe ali kakšne druge zobne nepravilnosti je mogoče odpraviti z zgolj nekaj obiski ortodonta, a kaj pa, ko npr. po nesreči ali pa zaradi slabe ustne higiene za stalno izgubite kakšen zob? Kako odpraviti veliko luknjo v zobeh? Dandanes je rešitev povsem preprosta. Zobni vsadki ali implantati so odličen nadomestek zob. Do danes je zobozdravstvo že tako napredovalo, da se zobni vsadki praktično ne ločijo več od vaših pravih zob, zato nihče ne bo vedel, kateri zobje so v resnici vaši in kateri ne. Vsadki so narejeni po meri pacienta, zato se vam bodo stoodstotno prilegali. Sicer obstaja nekaj omejitev pri tem, kdo lahko nosi zobne vsadke in kdo ne, a teh omejitev je zares malo. Najbolje je, da se o možnostih zobnih vsadkov pozanimate pri osebnem zobozdravniku, ki vam bo natančneje predstavil tudi cenik omenjene storitve. Zagotavljamo pa vam, da zobnih vsadkov ne boste obžalovali.

zobni vsadki

Zobni vsadki nadomestijo manjkajoče zobe.

Manjkajoči zobje lahko predstavljajo resen problem, pa ne le z medicinskega, temveč tudi z estetskega vidika. Res je, da boste brez zob težko jedli in pravilno govorili, a marsikdo se manjkajočih zob celo sramuje, zato vestno skriva svoj nasmeh. Z zobnimi vsadki lahko hitro in enostavno rešite omenjene težave, zato se le hitro odpravite k izbranemu zobozdravniku.