Bi želeli imeti svetlejše zobe in le nasmeh? Zobozdravstveni center Lux Dental vam nudi varno beljenje zob po zelo ugodnih cenah. Nudijo vam popolnoma nov nasmeh, brez bolečin in končano je v samo 45 minutah.  Je eden izmed najhitrejših načinov, kako priti do lepega nasmeha. Belijo tako rumene ko počrnele zobe, kar nebi smelo več predstavljati problema. Priporočeno je s časom prebeliti zobe še enkrat, saj zobje čez čas spremenijo barvo, lahko zaradi prehranjevanja ali pa kajenja. 

zobar

Le kdo nebi rad imel lepega nasmeha. Če imamo lep nasmeh, smo tudi bolj samozavestni. Zdravi in lepi zobje imajo tudi veliko vlogo pri hranjenju in govorjenju. Torej če želite imeti lepši bel nasmeh, je beljenje zob prava stvar za vas. Veliko ljudi ima strah pred zobozdravnikom, vendar v našem primeru, ni popolnoma nič bolečin pri beljenju zob, zato razloga za strah ni potrebno. Ko pa začnemo razmišljati o beljenju zob, je pa tudi pomembno, katerega zobozdravnika izbrati. Pomembno je, katerega zobozdravnika bomo izbrali, saj mu moramo zaupati. Seveda si vsak želi izkušenega in dobro izobraženega zdravnika. V zobozdravstvu Lux Dental, da je sama komunikacija med pacientom in zobozdravnikom zelo pomembna. Z samim zobozdravnikom se moramo pred posegom lepo pogovoriti, kaj pričakujemo od beljenja zob in če imamo kakšne druge težave z zobmi. Zobozdravniki v ordinaciji Lux Dental se redno sproti izobražujejo z novimi tehnikami beljenja zob in ostalih stvari. Preden se odpravite beliti zobe, obiščite vašega zobozdravnika in naj pregleda, da nimate nič problemov z vašimi zobmi. Čas zdravljenja zob je odvisen od stanja zob.

Poleg beljenja zob pa zobozdravniki tudi vstavljajo zobne aparate, s katerimi poskrbijo za pravilno rast vaših zob. Nudijo tudi od puljenja modrostnih zob do zdravljenja parodontoze. Pohvalijo pa se lahko z številom uspešno pozdravljenih pacientov. Če vas kaj zanima kako pobeliti zobe ali pa bi se radi naročili, jih kontaktirajte še danes!