Nobena skrivnost ni, da so šolske torbe za otroke velikokrat bistveno pretežke in popolnoma neprilagojene občutljivi otroški hrbtenici. Slednje je še toliko bolj problematično za mlajše šolarje, ki so šele dobro prestopili prag izobraževalnih ustanov. Vendar pa lahko za zdravo hrbtenico vašega otroka poskrbite na popolnoma enostaven način. Šolske torbe za 1 triado RollJet namreč pomembno zmanjšajo breme, ki ga šolarji nosijo na svojih hrbtih, poleg tega pa poskrbijo za obilico zabave na poti v in iz šole ter zagotavljajo kakovostno preživljanje prostega časa. Vas zanima kako? Preberite v nadaljevanju.

šolske torbe za 1 triado

Šolske torbe za 1 triado RollJet so več kot le običajne torbe

RollJet je patentirani izdelek izpod rok slovenskih proizvajalcev in velja za najhitrejšo torbo v mestu. Gre za posebej oblikovan skiro in pripadajočo ergonomsko šolsko torbo, ki se popolnoma enostavno pritrdi na to odlično prevozno sredstvo. Tako vaš malček torbe ne bo več nosil, pač pa jo bo kar peljal. Poleg tega imajo tore dodana kolesca za enostavno prevažanje knjig in zvezkov po šolskih hodnikih. Na tak način boste vašega šolarja razbremenili vsakodnevnega bremena, ki ga s seboj prinaša težko šolsko gradivo.

Poleg tega so šolske torbe za 1 triado ergonomsko oblikovane in tudi v primeru, da jih otroci nosijo na hrbtu, ne škodujejo drži in zdravju hrbtenice. Naramnice in hrbtišče torbe sta še posebej ojačana in zagotavljata stabilnost med samim nošenjem na hrbtu, njihova struktura pa je izredno lahka in tako bistveno na prispeva k končni masi bremena, ki ga otrok prenaša naokoli. Materiali so zračni in skrbijo za konstantno kroženje zraka. Poleg tega so izdelane iz trpežnih materialov, tako da je ne boste rabili menjavati vsako leto. Ne glede na kakovostno izdelavi in ergonomsko obliko, ki se popolnoma prilagaja malčku pa proizvajalec svetuje, da otroci njihove šolske torbe za 1 triado naokoli pretežno prevažajo na kolesih ali prilagojenem skiroju. Le tako bodo namreč v celoti lahko služile svojemu prvotnemu namenu.

Šolska torba po okusu otroka

Poleg izjemne funkcionalnosti pa so RollJet torbe tudi privlačne na pogled in sodobno oblikovane. Vaš šolar lahko izbira med pestro ponudbo oblik, dizajnov, barv in vzorcev in tako izbere tisto, ki mu je zares všeč. Naj se zabavna pot v šolo začne!