Plinski žari so aktualni vse leto, tako poleti kot pozimi, glede na to, kje jih uporabljamo, si lahko omislimo zunanje ali notranje žare. Vsi žari so lahko plinski in so zelo kakovostno izdelani. Notranji žari pa je bolje, da so električni, če pa so plinski morajo imeti varovalo. Plinski žari Furlan bodo zadovoljili še tako zahtevnega jedca in gurmana s tem, da so zelo preprosti za uporabo in ekonomični.

plinski žari

Plinski žari so namenjeni peki hrane, tako mesa kot rib in zelenjave. Lahko spečete tudi krompir ali koruzo. Vse bo zelo kakovostno, okusno in hrustljavo, kot bi bilo spečeno v krušni peči na drva. Plinski žari so zelo različni, narejeni so tako, da lahko pečete karkoli v katerem koli vremenu, saj imajo razne dodatke, kot so pokrovi in braniki vetra.

Plinski žari nadomestijo celotno kuhinjo ker lahko na njih pečete vse leto, tudi sir ali paradižnike, bučke in vse ostalo, kar si omislite pa se tega gotovo ne boste nikoli naveličali. Po navadi jih uporabljajo moški, ki z veliko ljubezni in vesela do hrane drugih sploh ne pustijo zraven karo hočejo, da so jedi perfektne in predvsem okusne po njihovem okusu. Niti ženske ne zaostajajo za njimi ni plinski žari so tudi njim pisani na kožo.

Plinski žari imajo to prednost, da so zelo kalorični in močni ter lahko jedi na njih pripravite v nekaj minutah, zaradi česar so zle okusne in tudi zdrave, masti sploh ne bo opaziti ni ti olja. Sočne in hrustljave jedi bodo razveseljevale celotno družino.

Če želite, da je žad bolj udoben za delo, si omislite takega, ki je na visokih nogah in boste lahko z lahkoto dosegali vse na njem, kar potrebujete. Zraven imate lahko še predalnike in police. Tudi razne druge kuhinjske pripomočke, ki so v vsaki kuhinji nepogrešljivi. Ne bo vam žal, da ste pustili klasično kuhinjo vnemar.