Si uspešno zaključil študij, pa te mika nadaljnje šolanje? Dobra izbira je študij magister ekonomije. Ena izmed fakultet v Sloveniji, ki izvaja ta program je Fakulteta za pravo in poslovne vede Katoliškega inštituta v Ljubljani. Več si lahko preberete na:  https://www.katoliski-institut.si/studij/magistrski-program. Program je sestavljen po bolonjskem procesu in je mednarodno primerljiv s študijskimi programi Evropske Unije. Študij za pridobitev naziva magister ekonomije traja dve leti. Ravno prav, da vmes ne zmanjka volje za nabiranje znanja.

 

magister-ekonomije

magister-ekonomije

 

 

 

 

 

Program magister ekonomije daje poudarek na krepitev spodbujanja etičnega odločanja, sodelovanje v mednarodnih izmenjavah (ERASMUS+ in CEEPUS) in krepitev sposobnosti javnega nastopanja. Imajo pa tudi specializirano knjižnico  s področij ekonomije, prava, financ, etike. S pestro izbiro predmetov spodbujajo k  samostojnemu in timskemu delu. Velik poudarek dajo tudi učenju poslovne angleščine. Zagotovo boste na tej fakulteti pridobili široko in bogato znanje, ki ga boste kot magister ekonomije lahko uporabili tudi v mednarodnem poslovanju.

Po končanem študiju za magistra ekonomije, se lahko odločite za nadaljevanje šolanja. Fakulteta  za pravo in poslovne vede Katoliškega inštituta v Ljubljani ponuja program doktor poslovnih ved, ki se izvaja skupaj z Doctorate School of the Universitat Internacional de Catalunya. Mentorstvo dveh mentorjev, po eden iz vsake fakultete, vam omogoča še večjo pridobitev znanj iz različnih področij.Tako imate priložnost za pridobitev mednarodnega doktorata, s katerim imate še več možnosti za dosego svojih zaposlitvenih ciljev v mednarodnem poslovanju.

Naziv magister ekonomije vam bo prinesel veliko širokega znanja, bogate izkušnje in osebno rast. Po končanem študiju imate veliko možnosti, da se zaposlite v poslovnih vodah in začnete graditi svojo kariero. Tudi v tujini vas bodo z veseljem sprejeli kot del ekipe katerekoli korporacije, saj boste s pridobljenim znanjem na Fakulteti  za pravo in poslovne vede Katoliškega inštituta veliko doprinesli v poslovni svet. Magister ekonomije je danes nepogrešljiv profil v poslovnem svetu, zato s tem študijem ne boste zgrešili.