Krožne žage so dober in koristen pripomoček za vsako gospodinjstvo in hišo, kjer je potrebno vedno kaj storiti. Saj vemo, da če pokličemo mojstra tudi za malenkosti, kaj odžagat, skrajšat, narediti kakšno polico ali narezati deske, jeto zelo drago. Kakšne vse krožne žage obstajajo si lahko preberete na tej povezavi https://www.interdiskont.si/c/zage/. Bodite sam svoj mojster in si omislite lastno žago, ki je lahka za upravljanje, zelo enostavna in praktična.

krožne žage 

Krožne žage so precej različne in samo si izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Nekaterim bo bolj prav prišla krožna žaga, ki je ročna, to pomeni, da jo boste imel iv rokah in z njo lahko greste kamor koli, do koder seže kabel ali podaljšek, tako da je uporaba praktično neomejena.

Druga vrsta žag pa je statična, kar pomeni, da se jo privije na neko trdno poldrago, po navadi gre za močno debelo mizo ali kaj podobnega. S tako žago je še lažje rokovati in je primerna bolj za tiste, ki nimajo toliko moči v rokah in tudi za ženske, saj je bolj varna. Vsekakor so varne tudi ročne krožne žage, saj če jih izpustite iz rok, se bodo seveda zaradi varovala takoj ugasnile, edino kar je problematično je še zagon, ki ga ima krožni list.

Vse vrste krožne žage delujejo na električni pogon, zaradi česar so precej varne in okolju prijazne, saj uporabljajo najcenejšo in najčistejšo možno energijo, ki jo danes poznamo. Zatorej predlagamo, da preden kličete mojstra pogledate, koliko stanejo kakovostne krožne žage in presenečeni boste, koliko boste prihranili na dolgi rok, če jo imate doma. Sploh v teh kovid časih, ko mojstri neradi hodijo naokoli ali pa za vas ni varno. Življenje se vam bo tako zelo poenostavilo, ko boste imeli pri roki to, kar res potrebujete. Če poznate koga, ki bi jo rabil pa je tudi super praktično darilo.