Brisalci brišejo vetrobransko steklo avtomobila ali pa ga ne. Kaj to pomeni? Da lahko v neprijetnih vremenskih pogojih, kot so dež, sneg in megla ne vidite iz avta, kar je izjemno nevarno za vas in za druge udeležence v prometu. Zato so kakovostni brisalci izjemnega pomena in se pri njih ne splača varčevati. Še več, kakovostni brisalci so cenovno primerljivi z običajnimi in slabimi, na dolgi rok pa so bistveno cenejši, ker vam jih ne bo treba menjati pogosto, ampak samo na nekaj let.

brisalci

Kakovostni brisalci najvišjega ranga so narejeni iz izjemno kakovostne gume, ki ne otrdi in ne spoka ter je prožna in se upogiba ves čas, ko potrebujete brisanje stekla na avtu, bodisi zadaj ali spredaj.

Gre za produkt slovenskega proizvajalca, ki je poseben in edinstven a svetu. Narejen je tako, da briše celotno steklo do suhega in voda med deževanjem ne drsi preko stekla. To pa se doseže rako, da je brisalna površina izjemno tanka in ostra, ker je brisalec rezan pravokotno ter se ne upogne in ne drsi preko vode ampak res briše. Na zgornji povezavi je tudi video, da si lahko ogledate razliko med navadnimi in temi brisalci.

Ti vrhunski brisalci zdržijo nekaj let in so primerjave cene s kakovostnimi brisalci drugih proizvajalcev. Izdelujejo pa jih za vse vrste vozil. Vedeti morate le dimenzije in tip priklopa na nosilec brisalca, d bo pravi. Zamenjate lahko vse tri, če imate tri oziroma dva. Lahko so tudi različnih dolžin spredaj, na kar morate biti pozorni. Najbolje je, da vam jih namestijo kar mojstri, ki jih prodajajo in bo zagotovo v redu.

Z njimi boste tako precej prihranili. Če ste zdaj brisalce menjali na pol leta ali eno leto, to odpade in prihranite. Od zdaj naprej boste vedno v vseh vremenskih razmerah, pa naj še tako pada dež, videli ven iz avta in boste v prometu varni.