Ali potrebujete nov parfum ki bo dišal tako kot si vi želite ter neboste zanj odšteli toliko denarja? Točeni parfumi podjetja unikatna slovenija so odlična rešitev in pa tudi način da se boste izognili stroškom neprestanega nakupovanja dragih parfumov, ki so znanih blagovnih znamk.

Parfumi

Poskrbijo za prijeten in kakovosten vonj, ki ste ga že navajeni, le da boste prihranili kar precej denarja. Njihova podnudba tudi vključuje parfume kot so Armani, Dior, Chanel, Lancome Prada, Hugo Boss, Versace in še mnogo več. Parfume dopolnjujejo glede na letni čas ter novosti, ki so na tržišču in pa najbolj pomembno želje strank.

Prodajajo parfume pa tako za moške kot tudi za ženske zato so ti parfumi odlična ideja za raznorazna darila. Zgledujejo se po najbolj iskanih ter priznanih blagovnih znamkah, zato pa razlike v vonju in trajnosti ni mogoče opaziti. V podjetju unikatna slovenija pa vam nudijo 100% garancijo na zadovoljstvo. Če s parfumom ne boste zadovoljni vam bojo v roku 14 dni po zaključenem nakupu vrnili denar, vendar tega se še do dandanes ni na srečo zgodilo.

Parfume najprej imajo v 250ml stekleničkah nato pa jih prelijejo v manjše kot so na primer 15ml, 30ml , 50ml in pa tudi 100ml. Tako boste lahko poskrbeli da imate doma in s sabo vedno pravo količino parfumov.Ti parfumi spadajo v navišji kakovostni razred zato vam tudi garantirajo nepremerljivo kvaliteto in avtetičen vonj, ki traja in traja. Če boste uporabljali ta prafum vas bojo drugi opazili in pohvalili vaš vonj.

Ponujajo več kot 140 parfumov in več kot 30 blagovnih znamk. Do sedaj je bilo že kar 1000 zadovolnjih strank. Eden najbolj poembnih razlogov za ugodno ceno pa je, da niso parfumi pakirani v originalno embalažo oziroma stekleničke. Parfumi pa tudi sodijo v razred Eau de parfum ali EDP, to pa zagotavlja minimalno 15% vsebnost ekstrakta.

Unikatna slovenija je zelo kvalitetno podjetje in jo priporočam vsem kupcem parfumov.