Najbolj srečni smo takrat, ko imamo svoje otroke in, ko jih lahko gledamo ob igranju. Pomembno je tudi to, da so čim več zunaj na svežem zraku in se zunaj prepustijo raznim igram. Seveda za to moramo poskrbeti sami in jih že od malih nog navajat na zunanje igre ter razna igrala. Saj, ko bodo večji bodo preveč časa preživeli znotraj, zato pa jih že danes navajajmo na zunanjost. Kot sem že omenila to moramo poskrbeti mi starši, da jim nabavimo kakšna igrala za njihovo starost. Nekaj o zunanjih otroških igralih lahko najdete tukaj na tej strani http://zunanja-igrala.si/

Vsak otrok ima drugačne želje in potrebe. Ampak vseeno jih moramo nekako zamotiti, jim nekaj kupiti ter jih pri igri spodbujati. Otroška igrala so prav prisrčna, če malo pogledate okoli in so primerna za vsako starost. Naj že mali otrok proba kakšen tobogan ali gugalnico. Saj morate od začetka vi biti tisti, ki ga bo pazil do določene starosti. Saj vemo, da so otroci naše največje bogastvo zato jih imejte na očeh, ko so še majhni. Zakaj se en tri letnik ne bi smel spuščat po zavitem toboganu, če ga starši gledajo. Sami vemo in moramo presodit kje so njihove meje. Otroška igrala pa so tudi zelo priporočljiva za njihove spretnosti. Saj na igralih moraš bit kar včasih spreten, da kaj osvojiš.

otroška igrala

Otroška igrala so varna za otroke. Ampak spet bom ponovila, da ste vi ob njih. Ne puščajte jih samih, dokler ne dosežejo neke starosti. Narejena so iz plastike ali lesa, prav tako so kombinirana. Prav tako je les kvaliteten, otrok se ne bo za skalil. Poglejte kakšna otroška igrala vam na spletni strani ponujajo, mogoče boste našli kaj za svojega otroka. Pozimi lahko igrala kam pospravite, če imate prostor, lahko pa jih tudi pustite zunaj. Mogoče jih malo zaščitite, ampak to ni nujno.