Si že dlje časa želite v Kranjsko Goro, potem ne odlašajte in si rezervirajte oddih na spletni strani https://www.steblajapartments.com/. Apartmaji Kranjska Gora so sodobno opremljeni in primerni za bivanje skozi vse leto, ne glede na to, ali jih obiščete v času poletnega oddiha, smučarske sezone ali v vmesnem obdobju. Apartmaji Kranjska Gora so nastanitve z imeni Mimi, Megi in Toni, ki lahko z vsem udobjem in prostornostjo gostijo od 4 do največ 6 oseb. Vsi trije omenjeni apartmaji so primerni za bivanje družin z majhnimi otroki kot tudi za vse, ki si želite na oddih s partnerjem ali prijatelji.

 

apartmaji Kranjska Gora

Trije apartmaji Kranjska Gora so vam na voljo, da si rezervirate poleltni oddih.

Kranjska Gora v vsej svoji lepoti
Kranjska Gora je ena od najbolj priljubljenih turističnih točk v Sloveniji. Še posebej je primerna za ljubitelje svežega zraka in čudovite narave, ne glede na letni čas obiska. V bližini Kranjske Gore se lahko sprehodite do jezera Jasna, zelo znanih Zelencev, ali pa se odpravite na sprehod do koče v Krnici. Različne poti v okolici apartmajev nudijo veliko možnosti za rekreacijo s kolesom, rolerji, skirojem ali peš. Partija tenisa s pogledom na Julijske Alpe je lahko nekaj nepozabnega za vse teniške navdušence. Vsi ki ste v apartmaji Kranjska Gora z otroki, lahko obiščete pravljično Kekčevo deželo ali pa adrenalinski park. Lahko pa se odpeljete tudi v sosednjo Avstrijo ali Italijo.

Nastanitev v apartmaji Kranjska Gora
Apartmaji vam nudijo izjemno udobje, saj so zelo prostorni in seveda tudi sodobno opremljeni. V kuhinji vas čakajo vsi najnujnejši in potrebni pripomočki za pripravo obrokov, med drugim tudi pomivalni stroj. V vseh treh apartmajih je kopalnici na voljo tudi pralni stroj. Apartmaji Kranjska Gora imajo posebno shrambo za vso vašo športno opremo, odlikuje pa jih tudi čistoča vseh prostorov Pred apartmaji Kranjska Gora vas čaka tudi brezplačno parkirno mesto, v samem apartmaju pa tudi wifi.