Formatna žaga je rešitev za razrez materiala. Tu je kakovostna formatna žaga za nakup, ki vam pomaga privarčevati pri izkoristku vašega materiala ter tudi vašega časa, ker vam poenostavi delo, ki ga zaradi tega opravite bistveno hitreje. Prodajalec vam bo pomagal, da izberete pravo žago za vaše potrebe. Priporočamo kitajskega proizvajalca KDT, ki je vodilno kitajsko podjetje in je izjemno kakovostno v izdelavi teh strojev. Ne samo kakovost, odlikujejo jo tudi zelo enostavno in zelo učinkovite rešitve. Hkrati so stroški vzdrževanja zelo nizki. Cena pa je izjemno ugodna za vse mizarje.

formatna žaga

Formatna žaga je dejansko mizarska žaga, ki jo potrebuje prav vsak mizar. Je vsestranska zato jo boste lahko uparjali za pripravo vašega dela, kot tudi za končne in fine razreze za posamezen izdelek. Formatna žaga omogoča raven odrez ter rezanje pod kotom 90° Vse to pa lahko delate na dotik preko prikazovalnika, ki je moderen in zelo odziven. Vgrajen ima odčitovalec pozicij, kar pomaga pri delu. Ker ima močno konstitucijo, nima močnih vibracij med delom, in je primerna tudi za velike proizvodnje.
Žagali pa boste lahko tudi težje obdelovance, saj je na razpolago velik in zanesljiv voz, s katerim peljete obdelovanec po želeni liniji. Velika zaščitna kapa pa pomaga, da ste varni pri svojem delu. Varnost pa je še bolj poudarjena tako, da imate dosti prostora za menjavo rezil, ki je izjemno enostavna in tudi motorizirana, saj je dvig ter spust žaginega lista avtomatiziran.
Formatna žaga pa tudi omogoča, da se vsi procesi žaganja avtomatizirajo. Nastavljate jo lahko elektronsko in upravljate z računalnikom ter zanesljivo in dobro narejeno programsko opremo. Razrez boste tako imeli optimiziran, hkrati pa boste lahko tudi natisnili in nalepili nalepko s črtno kodo na obdelovanec, da je opremljen za prodajo.
Cena te žage je izjemno ugodna in je dostopna vsem tudi manjšim mizarjem, zato je tako zaželena, ker je glede na kakovost cena res ugodna. Ker pa je več različic teh žag se priporoča, da se posvetujete s prodajalcem, ki vam bo pomagal in se lahko tudi oglasil pri vas, da vam pomaga pri načrtu avtomatizacije proizvodnje. Avtomatizacija pa bo odpravila možnost človeških napak in vam tako prihranila stroške ter čas in reklamacij več ne bo.