Ste frizer oz. frizerka, ki dela tudi na terenu in si želite prenosnega umivalnika, ki vam bo olajšal delo pri stranki doma. Potem preverite ponudbo – umivalniki za vsestransko rabo, na spletni strani Frizerska oprema, kjer frizerji najdete vse, kar potrebujete za profesionalno opravljanje dela.

Vsi frizerski mojstri vedo, da frizerski umivalniki za lase ne služijo le osnovnemu namenu – pranja las, pač pa ob pravi izbiri, lahko predstavljajo tudi dodatek in okras v vašem frizerskem salonu. Zato bodite pri izbiri prenosnega umivalnika pozorni ne samo na uporabnost ampak tudi na videz.

prenosni umivalniki

Prenosni umivalniki so vam na voljo na spletni strani Frizerska oprema.

Prenosni umivalniki uporabni za delo na terenu
V spletni ponudbi podjetja Frizerska oprema so Ceriotti prenosni umivalniki, ki so atraktivnega videza in omogočajo brezskrbno umivanje las na terenu. Sam umivalnik je iz plastike, stojalo pa je izdelano iz trpežne kovine. Prenosni umivalniki so postavljeni na plastične noge, v obliki črke X, zaradi česar so zelo stabilni ali pa na kolescih, zaradi česar jih je zelo enostavno premikati. Tako so vaše stranke, ki jih obiščete doma, lahko brez skrbi, da jih bo med umivanjem las bolel vrat ali, da bi imeli mokra oblačila. Vi pa boste brez težav profesionalno umili lase in jim zmasirali lasišče, kot to storite v salonu. Tako boste zadovoljni vi in vaše stranke, ki jim boste prali lase doma, da bo končna pričeska natanko takšna, kot ste si skupaj zamislili.

Prenosni umivalniki – ponudba
Na spletni strani Frizerska oprema lahko izbirate med različnimi prenosnimi umivalniki. Trenutno sta v ponudbi Ceriotti prenosni umivalnik Golfo in Ceriotti prenosni umivalnik Laguna. Ne glede na to, za kakšen prenosni umivalnik se boste odločili, ga lahko enostavno naročite, kar iz udobja doma ali salona. Podjetje vam ga bo v nekaj dneh dostavilo na želeni naslov in že ga boste lahko uporabljali med friziranjem strank na terenu.