Mnogo krat se razna podjetja odločajo za najem, kot za sam nakup določene opreme. Največkrat se to gre za tiskalnike in multifunkcijske naprave. Zakaj bi kupovali novi tiskalnik, če pa se najem tiskalnika tudi splača. Cena je ugodna in kasneje se lahko odločiš tudi za nakup. V podjetju Fiteh vam nudijo najbolj kvalitetne tiskalnike za različne namene. Nudijo vam belo ali barvno tiskanje oziroma fotokopiranje. To pa še ni vse, naprave vam nudijo tudi pošiljanje faksov, skeniranje, vse je odvisno za kateri tiskalnik se odločite.

Ko odpreš kakšno podjetje tudi nisi najbolj seznanjen, kaj vse potrebuješ. Poleg tega pa se vsi ne razumejo v tiskalnike ali multifunkcijske naprave. Zato je najlažja rešitev najem tiskalnika na dolgi rok. Tako rešite skrbi in velik strošek nakupa. Ponujajo vam tiskalnike Epson in Canon, ki so najbolj znane znamke in res kvalitetne. To so res vrhunski tiskalniki, kar pomeni, da vam ne bo treba skrbeti glede delovanja tiskalnika. Sam tiskalnik vam bo deloval nemoteno in ne boste več v skrbeh glede tiskanja ali skeniranja.

najem tiskalnika

Ponujajo vam več različnih modelov tiskalnikov. Pri samem najemu vam pomagajo, da se lažje odločite kaj potrebujete. Če ne boste samo kopirali in tiskali, je tiskalnik premalo. Takrat se morate odločiti za multifunkcijsko napravo, ki vam nudi tudi skeniranje in pošiljanje faksa. Naprava je podobna tiskalniku, ampak nudi ogromno več, kot sam tiskalnik.

Sigurno vas zanima sama cena najem tiskalnika. To vam tukaj težko povem, prav tako ne boste našli na spletni strani. Ker vse je odvisno od tiskalnika in modela. Najboljše, da jim pišete ali se kar pri njih oglasite, da boste zvedeli tudi ceno najema. Pred iztekom roka za najem, oziroma preden odplačate zadnji obrok se lahko tudi odločite za nakup tiskalnika. Tako bo ta tiskalnik ostal vaš. Nudijo vam tudi servis na tiskalnik in vse storitve, ki jih boste potrebovali.