Si želite v zgolj nekaj trenutkih postati dolgolaska, brez da bi pri tem poškodovale svoje lase? Potem so lasni podaljški na clip on sistem prava izbira za vas. Njihova glavna prednost je zagotovo hitra in enostavna namestitev, brez potrebe po obisku frizerskega salona. Poleg tega pa so lasni podaljški clip on, ki jih dobite na Vipbejba.si, izredno kvalitetni, obstojni in se praktično popolnoma zlijejo z vašimi naravnimi lasmi.

Lasni podaljški clip on so lahko izdelani iz naravnih las ali kakovostnih sintetičnih las. Prav vsi modeli so vrhunske kvalitete, seveda pa naravni podaljški slovijo kot tisti najbolj prvovrstni. Odločitev, katere boste izbrale je seveda popolnoma vaša, mi pa vam v nadaljevanju razkrivamo, zakaj Vipbejba podaljški nosijo laskav naziv ‘vaši drugi lasje’.

lasni podaljški clip on

Pestra izbira lasnih podaljškov za vse okuse

Vipbejba.si svoje stranke razveseljuje že vrsto let. Priljubljenost svojih lasnih podaljškov upravičujejo predvsem z njihovo kvaliteto, skrbno izdelavo, pestro ponudbo in seveda redno vključevanje različnih aktualnih trendov v svojo že tako bogato kolekcijo podaljškov. V njihovi ponudbi se najdejo lasni podaljški za čisto vsako predstavnico nežnejšega spola. Ne glede na vaš okus ter želje in zahteve, boste v njihovi ponudbi zagotovo našle svojega favorita, ki bo postal vaš zvesti spremljevalec pri izdelovanju popolne pričeske. Na voljo so vam:

  • lasni podaljški clip on (iz naravnih remy las ali sintetičnih las),
  • čopi na trak (
  • lasni podaljški clip on (iz naravnih remy las ali sintetičnih las),
  • čopi na špango (iz sintetičnih las),
  • čopi Vipbejba (posebej gosti čopi, izdelani iz sintetičnih las),
  • lasni podaljški clip on fru-fruji (iz naravnih remy las ali sintetičnih las),
  • lasje za spletanje kitk in nakit za kitke,
  • lasulje iz sintetičnih las. 

Med uporabnicami tega priročnega lasnega modnega dodatka so zagotovo najbolj priljubljeni lasni podaljški clip on iz naravnih remy las. Ti združujejo številne uporabne prednosti, vam pa zagotavljajo pričesko, s katero boste nedvomno navdušile – sebe in vse okoli vas.

Naravni lasni podaljški clip-on

Naravni lasni podaljški so izdelani iz 100% naravnih las. Ker gre pri tem za dejanske lase, ki jih je nekdo daroval prav v ta namen (in so bili seveda primerno obdelani), se v popolnosti zlijejo z vašimi lasmi. So izredno lepi, mehki, gosti in se ne vozlajo. Za razliko od sintetičnih las imajo veliko daljšo življenjsko dobo, poleg tega pa jih lahko tudi barvate in toplotno obdelujete (likanje, kodranje). Vendar pa je potrebno opozoriti, da vsako barvanje uniči podaljške, zato raje izberite tiste, ki so že v vašem želenem odtenku.

Ob primerni negi in nežni uporabi vam bodo naravni lasni podaljški clip on zagotovo služili veliko dlje kot le eno leto. Pri zagotavljanju dolge življenjske dobe igra ključno vlogo ustrezna nega. Ta vključuje nežno umivanje z mlačno vodo in blagim šamponom ter balzamom, pravilno razčesavanje (postopek si lahko ogledate na spletni strani Vipbejba.si) in sušenje. Pri umivanju je potrebno paziti, da ne zmočite čipke in clipov, saj s tem poškodujete njihovo pritrditveno mesto. Podaljške pred spanjem vedno odstranite in tako preprečite njihovo vozlanje.

Pomoč pri izbiri popolnega odtenka

Ste vedele, da vam svetovalci pri Vipbejba pomagajo do izbire lasnih podaljškov, ki se v kar 99% ujemajo z barvo vaših naravnih las? Pri izbiri podaljškov se velika večina žensk sooči s težavo ujemanja barvnega odtenka naravnega lasu in izbranih lasnih podaljškov. Cilj je seveda, da se odločite za tiste, ki so kar najbolj skladni z vašimi lasmi. Če niste povsem prepričane ali je želen barvni odtenek lasnih podaljškov pravilen, potem se lahko po pomoč obrnete na Vipbejba svetovalno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala.

Kako torej do popolnega barvnega ujemanja? Vaša naloga je, da pošljite fotografijo svojih spuščenih las. Fotografirane morate biti od zadaj, zato da se vidi celotno lasišče. Zelo pomembno je tudi, da se fotografirate zunaj na naravni svetlobi, pri tem pa pazite, da sonce ne sije direktno na vas. Ko naredite sliko, obvezno preverite, če je barva las na sliki enaka kot v resnici. Slednje lahko same tudi kar najbolje ocenite. Zavedati se morate namreč, da določeni telefoni včasih samodejno svetlijo ali temnijo fotografijo. Fotografije naj bodo čim bolj kvalitetne, ne slikajte se v notranjih prostorih ali pod lučjo, saj ta vpliva na izgled barve na sliki. S pomočjo kvalitetne slike bo izbira lasnih podaljškov ustreznega odtenka za Vipbejba veliko bolj natančna. Ve pa boste seveda z nakupom toliko bolj zadovoljne.

Zablestite!

S pomočjo lasnih podaljškov Vipbejba boste zablestele ne glede na to, kje se boste pojavile. Nosite jih lahko čisto vsak dan ali pa z njihovo pomočjo ob posebnih priložnostih popestrite svoj izgled. Kakovostni podaljški so tista pika na i, s pomočjo katere boste nedvomno zablestele. Privoščite si jih tudi ve – življenje je namreč prekratko, da bi nosile dolgočasne frizure.