Če si lastnik počitniških apartmajev, potem dobro veš, kako težko je narediti prvi korak, da pride do rezervacije apartmaja s strani gostov. Izkoristi priložnost in pošlji povpraševanje, da ti agencija OptimaPlus d.o.o. lahko priskoči na pomoč in bodo tvoje rezervacije polne.

rezervacija apartmajev

Rezervacija apartmajev se začne z dobro predstavitvijo na spletu.

Rezervacija apartmajev je odvisna od privlačnosti ponudbe
Ekskluzivna nastanitev mora biti predstavljena na privlačen način, da jo gost izbere in opravi rezervacijo. Zato oblikovanje spletne strani, kjer se vrši rezervacija apartmajev, zahteva veliko izkušenj, strokovnega znanja, in stalnega spremljanja oglaševalskih trendov. Pri vsem tem ti lahko pomaga OptimaPlus d.o.o., ki je specializirana za oddajo apartmajev. S svojim strokovnim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami ti bodo pomagali pri povečanju zasedenosti počitniške nastanitve, s tem pa seveda pomembno vplivali tudi na tvoje letne dohodke. Rezervacija apartmajev bo v strokovnih rokah popolnoma varna, ti pa se boš lahko posvetili skrbi za vrhunsko počitniško izkušnjo gostov.

Rezervacija apartmajev – ključ do uspeha je na spletu
Danes je ključno, da so tvoji apartmaji predstavljeni na svetovnem spletu. Internet je odlična platforma za oglaševanje, a zahteva veliko znanja in poznavanja orodij ter različnih trikov. Uspešna rezervacija apartmajev se začne z upoštevanjem številnih nadvse pomembnih korakov, ki vodijo do ključnega cilja – vidnost tvoje ponudbe, pojavnost na čim višjem mestu ter seveda privlačno zastavljen oglas in njegova kakovostna vsebina. Pri agenciji OptimaPlus d.o.o. ti s pomočjo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov s področja digitalnega marketinga naredijo natančen in do potankosti izpiljen načrt, s pomočjo katerega bo rezervacija apartmajev, ki jih ponujaš, s strani strank postala zelo pogosta. Z odločitvijo za njihove storitve boš naredil velik korak k še bolj uspešnemu poslovanju.

Zmagovalni trio za polno zasedenost apartmajev
Agencija ponuja tri različne pakete, ki vključujejo storitve, prilagojene tebi in tvojim potrebam. Odločiš se lahko za enega od treh skrbno zasnovanih paketov – Osnovni, Optimalni in Premium paket. Prav vsak od njih je zmagovalen, med seboj pa se ločijo glede na storitve, ki jih ponujajo. Prav vsak od njih ti ponuja nabor osnovnih storitev, ki so ključne za uspešen zagon tvoje ponudbe – optimizacija stroškov, dodajanje nastanitve na Booking.com, dodajanje nastanitve na Airbnb in postavitev Channel Manager sistema.