Krčne žile nastanejo iz več razlogov, največkrat je krivo dolgotrajno sedenje, nekaj prehrana pa tudi nosečnost in podobno. So pa nadloga tako žensk kot moških in zgledajo zelo grdo pa še nevarne so za zdravje. Zato je res dobro, da se krčne žile odpravijo na strokoven način z nebolečim in nežnim posegom, ki vam bo vrnil videz in zdravje nog tako, kot so bile nekoč, pred to nadlogo, ki jo ima skoraj vsaka ženska in zelo veliko moških od srednjih let naprej.

 

Ste kdaj slišali za lasersko odstranjevaje krčnih žil na nogah? Krčne žile so namreč velik problem ne samo zaradi estetskega videza ampak povzročajo lahko zdravstvene težave, kot so krči v nogah pa tudi zastajanje vode in zatekanje nog ter strjevanje krvi. Ne pomaga prav nič, ne masaža, ne kopeli, ne mazila, nekoliko ublažijo nogavice za krčne žile vendar pa je laserska operacija še najbolj hitra, varna ter učinkovita od vsega.

Krčne žile lahko zelo bolijo in sčasoma, ko jih je vedno več ter so zastarane povzročajo tudi razjede na goleni. Zato se jih je dobro čim prej lotiti z učinkovito metodo. Z laserskim odstranjevanjem krčnih žil se naredi to, da se odstranijo obolele žile trajno in se izločijo iz krvnega sistema. Postopek je hiter on neboleč.

Na ta način odstranjene krčne žile se ne ponavljajo in je ta metoda zelo varna ker se izvaja tudi ambulantno. Z ultrazvokom zaprejo zdrave žile in jih ohranijo nepoškodovane, odstranijo pa samo bolne žile. Izguba krvi je vleik0 manjša kot pri klasični operaciji, pacient po posegu začne takoj hoditi in je okrevanje bistveno hitrejše.

Preden greste na operacijo, vas pregleda zdravnik in po operaciji ni treba biti v bolnici, ker greste enostavno lahko domov. Operacija krčnih žil z lasersko sodobno metodo ima tako več prednosti, ko klasična in bo za vas dejansko prava odrešitev.