Cube električna kolesa so ena izmed najboljših koles trenutno na tržišču. Cube blagovna znamka kakovostnih električnih koles se ponaša z odlično kakovostjo in hitro dobavo. Saj zaradi odlične kvalitete ter velikosti baterije dosegajo velike uspehe. Ima baterijo s katero boste dosegali še tako oddaljene cilje ter potovanja. Ni važno ali so to vožnje na dopustu, do trgovine ali pa je to samo vožnja v službo in nazaj. Cube električna kolesa vas ne pustijo nikoli na cedilu. Če pa se vam že zgodi da se vam izprazni baterija vam hitri polnilec za Cube električna kolesa napolni baterijo v 50 minutah. Kar pomeni da si lahko organizirate tudi celodnevno vožnjo s počitkom za kosilo ter polnjenje baterij in že si lahko ogledate več lepot Slovenije.

cube električna kolesa

 

Cube električna kolesa imajo zelo ergonomično razvite okvirje. Tako da ne le da se zelo razlikuje od drugih električnih koles tudi primernejši je za različne tipe vožnje. Saj njegovemu karakterju ne ustreza le vožnja po lepo urejenih cestah in krogih okoli jezer. Temveč tudi za zavijanje iz asfaltiranih cest na makadam ali pa celo za kakšne večje izzive na gorskih poteh. Še boljše pa je kar kombinirana vožnja. Primer tega je iz mesta na kakšen sosednji hrib na elektriko. Potem pa spust v dolino po gorskih poteh.

Se sprašujete od kje nam tako močena baterija in  tako vzdržljiv motor ki vas poganja skoraj v vsak klanec. V podjetju smo se še posebej potrudili in izdelali električni motor za Cube električna kolesa ki je zelo optimiziran z baterijo katera mu daje moč in se polni ko zavirate. Tako da je kos vsem vožnjam ter izivom. Kolo ima možnost da mu na zadnji blatnik pritrdite tudi potovalno košaro. Tako da vožnje iz trgovine ali daljše vožnje z težkim nahrbtnikom na ramah ostajajo le še zgodovina starih koles.