Potrebujete profesionalno spletno stran, ki bo vašemu podjetju dala odličen vtis na spletu? Podjetje Gorec d.o.o. bo poskrbelo za postavitev vaše nove spletne strani. Zanimivo je, da več kot polovica potencialnih strank najprej preveri spletno stran določene znamke, preden se odločijo za nakup izdelkov ali storitev. Z razvojem spletnega nakupovanja se število ljudi, ki se odločajo za nakup preko spleta, povečuje, zato izdelava spletne strani postaja vedno bolj pomembno za podjetja. Tisti, ki nimajo svoje spletne strani, so prikrajšani za veliko število potencialnih strank.

Izdelava profesionalne spletne strani za vaše podjetje

Če želite, vam lahko podjetje Gorec pri izdelavi profesionalne spletne strani za vaše podjetje. Povprašajte za ponudbo in z veseljem vam bodo pomagali pri ustvarjanju vašega uspeha na spletu! Dandanes je skoraj obvezna izdelava spletne strani za vsako podjetje ali blagovno znamko, ker predstavlja temelj njihovega spletnega nastopa. V podjetju, katerega dejavnost je izdelava spletne strani, vam lahko pomagajo izdelati spletno stran, ki bo ne samo privlačna na videz, temveč bo tudi prilagojena mobilnim napravam in se bo hitro nalagals za vse obiskovalce. Ne le to, vsaka izdelava spletne strani se obravnava strateško in sistematično, da se ustvari spletno stran z visoko stopnjo konverzije. Izdelava spletne strani poteka tako, da lahko dosežete vrhunski spletni nastop in povečate prodajo izdelkov in storitev. Kvalitetno izdelava spletne strani lahko tudi pomaga pri boljši prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

Izdelava spletne strani

Platforma WordPress – ugodna in učinkovita rešitev za vašo prisotnost na spletu

Za podjetja in posameznike, ki si želijo pozicionirati svojo prisotnost na visokih mestih na Google spletnem iskalniku, je izdelava spletne strani ključnega pomena. Sodobne spletne strani so prilagojene za uporabo na tablicah in mobilnih telefonih ter so zelo dobro optimizirane. Z nizom aktivnosti, ki so usmerjene v trženje gradijo vašo prepoznavnost, kar predstavlja ključni element za vaše poslovanje. Če ste pomislili na to, da si želite svojo spletno stran, vendar se bojite visoke cene, potem imamo dobre novice za vas. Cene za izdelavo spletne strani so se z leti znižale in danes jo lahko dobite po zelo ugodni ceni.

Izbira WordPress platforme je izjemno pametna, saj so spletne strani, narejene z uporabo WordPress-a, ne samo privlačne na pogled, temveč tudi zelo funkcionalne in preproste za upravljanje. Poleg tega je WordPress optimiziran za spletne iskalnike, kar omogoča boljše uvrščanje v Googlu. Medtem ko druge vrste spletnih strani niso vedno primerne za optimizacijo in visoko uvrstitev na Googlu.

Kako izbrati domeno in kateri tip spletne strani je primeren za vaše podjetje?

V podjetju lahko izdelajo različne vrste spletnih strani. Če si ogledate reference pod izdelava spletne strani, boste opazili, da so strani zelo pregledne, funkcionalne in vizualno privlačne, poleg tega pa se tudi visoko uvrščajo v Googlu. Pri izdelavi spletne strani je prvi korak izbira imena domene, ki bo predstavljala spletno stran. Obstaja več vrst končnic za domene, najbolj razširjeni pa sta .si in .com. Če bo vaša spletna stran samo v slovenskem jeziku, je priporočljivo izbrati domeno s končnico .si, saj je ta najbolj prepoznavna v Sloveniji.

Preden registrirate domeno, je potrebno preveriti, ali je ta še vedno na voljo. Pomembno je vedeti, da je lastnik tisti, ki prvi registrira določeno domeno. Nekatere domene so bile že registrirane pred več kot 10 leti in jih ni mogoče registrirati, razen če trenutni lastnik ne odloči, da je ne bo več uporabljal. Vendar pa je malo verjetno, da se bo to zgodilo, saj so lahko domene zelo vredne.

Kakšna je sodobna in funkcionalna spletna stran v letu 2023?

V letu 2023 bi morala sodobna spletna stran izgledati moderno, biti mora enostavna in pregledna za uporabo. Za dosego tega je pomembno, da ne vključujemo preveč motečih detajlov, ki bi lahko odvrnili pozornost obiskovalcev. Prav tako je priporočljivo, da se izogibamo preveč elementov, kot so vtičniki in moduli, saj lahko preobremenijo spletno stran in povzročijo daljše čase nalaganja. To lahko negativno vpliva na uporabniško izkušnjo ter optimizacijo celotne spletne strani.

Cena izdelave spletne strani je odvisna od tega, kaj si stranka dejansko želi in koliko dela potrebujejo razvijalci, da dosežejo želeno spletno stran. Spletne strani lahko vključujejo nešteto funkcij in možnosti, med katerimi lahko stranke izbirajo. Bolj kompleksne spletne strani zahtevajo več dela in pozornosti razvijalcev, zato je cena lahko zelo različna od projekta do projekta. V podjetju, bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in zahtevam ter vam pripravili ponudbo v najkrajšem možnem času.

Kako izdelati kakovostno mobilno spletno stran?

V današnjem času se je potrebno izogibati spletnim stranem, ki niso prilagojene za uporabnike na mobilnih napravah. Statistike kažejo, da več kot 50% uporabnikov uporablja mobilne naprave za dostop do interneta, zato podjetja ne smejo tvegati, da ne zagotovijo kakovostne uporabniške izkušnje na mobilnih napravah. Poleg tega, se je potrebno izogibati spletnim stranem s podvojeno vsebino, spletnim stranem, ki se odpirajo počasi, saj bo večina uporabnikov spletno stran zapustila, če se ne odpre v treh sekundah. Prav tako, se je potrebno izogibati spletnim stranem z neredno strukturo in nepreglednimi ali nedokončanimi vsebinami. Danes so najbolj uspešne spletne strani tiste, ki so enostavne za uporabo in imajo kvalitetno ter relevantno vsebino. Uporabniki interneta si želijo, da bi njihova uporabniška izkušnja na spletu bila čim boljša in da lahko hitro najdejo informacije, ki jih iščejo.