Hipnoza je za nekatere baubau, vendar ni tako, kajti narobe jo razumemo. Dr. Šinigoj trdi, da je hipnoza čisto vse, kar se okoli nas dogaja, kar drugi rečejo in vidimo ter slišimo in kar mi rečemo drugim, o tem pa si več preberite na povezavi www.mastermindakademija.com/samohipnoza-hipnoza in presenečeni boste, česa vse niste vedeli. Skrivnost hipnoze je v tem, da naj bo pozitivna, torej ko poslušamo, damo to početi samo tako, da poslušamo pozitivno in ko oddajamo od sebe stavke naj bodo samo pozitivni, pa bo naše življenje srečno in zadovoljno, izpolnjeno ter bogato.

hipnoza

Da je to res tako pričajo številni študenti dr. Šinigoja, ki so dobesedno iz dna prišli na  vrh do uspeha skozi njegove delavnice hipnoze ter samohipnoze, ki je briljantna tehnika samo programiranja za dobre stvari v življenju, Kdo ne bi rad bi srečen, bogat, brezskrben in opažen. Vsak je lahko, če se le programira prav, pri čemer mu pomaga prav hipnoza.

Ta zanimiva tehnika vam bo odprla oči in videli boste, da je za njo bistveno več, ko t le to, kar is sedaj mislite saj dejansko o tej tehniki e veste prav ničesar, je pa zelo močna za napredovanje vsake osebe, ne glede na to, ali je navadne delavec ali nekdo pomemben, vsak ima odlične uspehe ter rezultate, ko gre skozi delavnico, ki je zelo interaktivna in navdušujoča.

Hipnoza je marsikomu dobesedno rešila življenje. Za nekaj sto evrov so ljudje postali iz neuspešnih zgub uspešneži, ki jih ni prepoznati. Dobesedno jim je hipnoza v življenje prinesla srečo in veselje ter blagostanje, hkrati pa so to tehniko lahko prenesli še na druge v svoji okolici ter tako pomagali ne le sebi ampak tudi številnim svojim bližnjim. To pa je res nekaj, zelo dragoceno znanje, ki se večkrat povrne in je  seveda neprecenljivo. Kaj boste storili vi, boste uspešni lai še vedno to, kar ste sedaj.