Pletene obleke so letos v modi kot še nikoli. So  vseh  vrst in oblik, z okraski lai klasične in elegantne, ob telesu ali malo ohlapne, veh barv in vzorcev. Zase boste lahko izbrale točno tako obleko, kot vam pristoji po barvi, okusu in stilu oblačenja. Udobne in tople ter hkrati zračne pletene obleke so narejen tako, da so vzorčaste. Med preletenje prehaja zrak in vas ščiti tako pred mrazom kot pred vročino, saj se ta obleka dobro zrači, ker je pletena. Taka je zelo modna, moderna in hkrati sega v preteklost k našim prednikom.

pletene obleke

Nekoč so naše babice vse nosile naravne pletene obleke in danes so spet v modi kot so bile nekoč. Moda se občasno vrača, sploh, če je nekaj naravnega, kot je pletena obleka, ki e narejena iz naravnih materialov. Obleke os narejene tako, da so več dolžin. Nekatere so precej kratke za mlade in drzne, druge so srednje dolge za elegantne in pogumne ter dolge za še bolj elegantne in resne. Tudi za poslovne, le da pozor, take obleke naj segajo malo preko kolena po bontonu.

Poletne pletene obleke so bolj odprtega tipa in se nosijo poleti preko vega dneva kot ponoči, ker so tako hladne kot tople hkrati. Pletenina greje, ker ima vmes zrak med zankami, pa tudi prepušča zrak in vlago, zato ni vroča, ko je vroče ampak dejansko hladi in varuje vašo kožo.

Letos so moderne pletene obleke in zakaj ne bi sledile zadnji modi, da boste lepe in zapeljive kot princeske. Vsaka bo našla obleko za sebe neglede3 na velikost in postavo. Obleka vam jo bo še poudarila, vaše lepe oblike in postavo, ki jo morate pokazati tudi drugim. Za barvo ne skrbite, dobite tako kot vam je  všeč. Če ne veste kako in kaj pa vprašajte svetovalko na spletni strani zgoraj in pomagala vam bo izbrati to, kar je za vas najbolje.