Mokri in suhi sesalnik je vsestranski čistilni pripomoček, ki ne samo odstranjuje suh prah, temveč je idealen tudi za odstranjevanje mokrih razlitij. Globinski vodni sesalec ne uporablja vrečk, temveč dve napravi za ločevanje mokrega razlitja in suhega prahu. Takšni sesalniki imajo tudi zamenljive ščetke, ki so zasnovane za mokro razlitje in suh prah.

Mokri in suhi sesalnik je idealen, če imate otroke in se pogoste razlitje po preprogah ali drugih ravnih površinah. Na spletu lahko poiščete različne možnosti in se odločite, če upoštevate ceno, lastnosti in vrste. Preden se pogovorimo o načinih uporabe, razberemo, da deluje.

Kako deluje mokri in suhi sesalnik?

Mokri in suhi sesalnik deluje na podoben način kot čistilec v posodi. Globinski je idealen za odstranjevanje suhega prahu, mokrih razlitij in je idealen za težka dela. Vendar pa ima dodatno prednost čiščenja mokrih razlitij in vlažnih madežev.

Da je globinski vodni sesalec idealen za odstranjevanje razlitij, so notranji deli dobro izolirani in nameščeni ločeno, da se zmanjša možnost električnega udara in poškodb. Namesto vakuumske vrečke uporablja sistem z dvema vedroma za ločevanje suhih in mokrih odpadkov.

Zbirna komora, motorna enota in to so glavni deli mokrega in suhega sesalnika. Motor je nameščen na vrhu zbiralne komore. Ventilator vleče zrak skozi cev in zbiralno komoro. Ko zrak prehaja skozi manjše območje, se hitrost poveča in ustvari sesanje. Velika hitrost pomaga pri pobiranju delcev in prenosu v zbiralni rezervoar. Ko zrak vstopi v večji zbiralnik, globinski vodni sesalec sprosti delce. Zrak se odpira v zgornji del.

Razlitja tekočin Sesalnik za čiščenje razlitja tekočine

Čiščenje razlitja tekočine je lahko težka naloga in če imate otroke, boste morda morali porabiti veliko časa za odstranjevanje madežev z ravnih površin. Ne glede na to, ali ste razlili skodelico čaja, kozarec mleka, vode ali vina, čiščenje tal ali preprog in odstranjevanje madežev lahko postane težko. globinski vodni sesalec vam bo pomagal in pripomogel, da čiščenje mokrih razlitij ne bo težavno opravilo. Zagotovite, da stroj očistite takoj, ko očistite razlitje tekočine.