Lamelne zavese so trend že od nekdaj in so izjemno lep okras doma. Z lamelnimi zavesami lahko okna okrasite na zelo različne načine. Lamelne zavese so spet trend, zato je zavel nov veter v oblikovanju prostora s temi zavesami, kar boste lahko videli na tej povezavi zavese-dasa.si. Presenetilo vas bo, kako lepo zgledajo in koliko kombinacij je možnih tudi z različnimi vzorci, barvami ter kroji zaves. Nekatere zgledajo kot viseče kravate, dobesedno, preverite sami.

lamelne zavese

Kakovostne lamelne zavese so največkrat iz naravnega blaga, platna, ki je potiskano lai enobarvno. Najboljša izbira za bivanje v vaših prostorih so gotovo naravne zavese, ki ne oddajajo od sebe strupenih hlapov in se nanje ne nabira toliko prahu. So tudi z lahkoto pralne, kar poveča higieno v vašem prostoru.

Kakšne lamelne zavese izbrati? Odgovor je, take kot so vam všeč v prvi vrsti, take da go kvalitetne in nravne v drugi vrsti in v tretji take, da bodo vaš prostor ali pustile svetle ali ga zatemnile. Če imate radi temen prostor, potem izberite bolj goste in temnejše zavese ali pa dve plasti zaves, svetlejše in temno modre, ali temno zelene, lahko tudi črne. Če pa bi imeli radi svetle prostore, izberite tanjše zavese, bolj prosojne in seveda zelo svetlih barv.

Kakovostne lamelne zavese vam bodo polepšale življenje in prostore. Če se boste ozrli po najnovejših kreacijah in modnih smernicah, boste ugotovili, da so moderne bolj dolge zavese, celo take, ki izgledajo kot nevestina obleka in so delno na tleh, kot prelepa dekoracija. Izberete lahko zavese različnih krojev torej oblik in domiselnih kreacij, ki bodo vzele dih vašim obiskovalcem, prostoru pa bodo zgledali kot gala dvorana.

Seveda naj bodo kakovostne lamele tudi v skladu z zavesami. Izbirate lahko med številnimi lesenimi in kovinskimi lamelami, na koncu z okraski, bunkami, zavitimi polžki in še bi lahko naštevali.