Dvižna garažna vrata lahko s svojim videzom še posebej polepšajo splošni vtis vašega doma. Kakovostno izdelana in estetsko dovršena dvižna garažna vrata pa bodo že bolj prispevala k boljši funkcionalnosti in udobju.

Nudimo vam visokokakovostna dvižna garažna vrata evropskega proizvajalca. Ker je izbira lahko zelo težka, vam bomo z veseljem pri tem pomagali, saj je v našo ponudbo vključeno tudi brezplačno svetovanje. Z našo pomočjo boste lahko izbrali zase najbolj ustrezna, a hkrati funkcionalna in energetsko varčna dvižna garažna vrata.

Naša dvižna garažna vrata se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo ter s preko 25.000 cikli odpiranj in zapiranj. Kar pomeni, da če boste vrata odpirali in zapirali približno štirikrat na dan, bodo nemoteno opravljala svojo funkcijo celih 17 let. Vodila so izredno vzdržljiva, saj so izdelana iz pocinkane pločevine, ki preprečuje korozijo.

Dvižna garažna vrata v naši ponudbi lahko dobite v vseh možnih barvah, ki so izjemno obstojne, zato jih brezskrbno lahko vgradite tudi tisti, ki živite ob obali. Z našimi vrati bo varnost zagotovljena, saj so opremljena tudi z zaščito proti priprtju prstov, odlično toplotno izolacijo ter tihim delovanjem.

Vsa naša dvižna garažna vrata imajo elektronski pogon in dva daljinska oddajnika. Če želite, vam vrata lahko prilagodimo tako, da jih boste lahko odpirali s tipko ob strani. Lahko jih popolnoma prilagodimo vašim potrebam, saj je možna tudi vgradnja osebnega prehoda z nizkim pragom, poljubno pa vam lahko postavimo tudi okna. Zanje boste lahko v naši ponudbi našli različne zasteklitve. Dvižna garažna vrata ustrezajo vsem zahtevam, torej tudi najnovejšim smernicam oziroma standardom EN 1324-1. Garancija na elektronski pogon je dve leti, na gibljive dele pet let, na obstojnost barv in panelov pa vam nudimo deset let garancije. Ob nakupu pa vam poleg svetovanja nudimo tudi montažo, saj se nam zdi zelo pomembno, da smo z vami od trenutka nakupa do same montaže.