Prispeli so grdi mokri dnevi in naš avto bo na čase kar grozen. Mokri čevlji in takoj v avto, ni najbolj prijetno. Zato pa moramo poskrbeti, da ne bomo se vozili v lužah v avtih, saj nam lahko samo to preprečijo gumi tepihi. Večinoma imamo vsi po avtih neke tepihe, da preprečijo umazanijo in, da lahko vse hitreje sčistimo. Tepihi nam omogočajo, da je avto hitreje suh, prav tako čist. Nekaj o tepihih si lahko preberete tudi na tej strani www.gledring.com/sl/produkti/gumijasti-tepihi/ , kjer dobite ogromno koristnih informacij.

Nekateri še vedno v avtih uporabljajo tepihe iz blaga. Vemo, da ti tepihi niso najbolj primerni, saj potrebujejo ogromno čiščenja in prav tako našega časa. Gumi tepihi pa so čist nekaj drugačnega. Posebej sedaj v tem mokrem času so še kako dobrodošli. Vsi se takoj vsedemo v avto in vemo kako mokre čevlje imamo, posebej, če je zunaj sneg. Vse takoj prinesemo v avto, ampak, če imamo gumi tepihe je problem rešen. Ko pridemo domov, je najboljše da vzamemo tepihe ven iz avta in jih posušimo.

gumi tepihi

Gumi tepihi so zelo priporočljivi in udobni za naš avto. Nekateri avti jih imajo že ob nakupu poleg. Če pa jih ni tudi ne stanejo ogromno denarja in si jih boste z lahkoto privoščili. Lahko kupite orginalne za vaš avto. Gumi tepihi ne rabijo posebne nege ali umivanja. Samo posušite malo z vodo umijete in so čisti. Prav tako imajo ob straneh robove, da voda ne odteka pod sam tepih. Prav tako po avtu gumi tepihi ne drsijo, ker imajo spodaj čepke. Vsi se radi vozimo s čistim avtom, prav tako znamo narediti včasih kar nesnago po avtu. Če imamo tepihe, nam je delo olajšano. Ne rabimo avta vsak dan sušiti ali sesati. Tepihe dobimo v kompletu za celoten avtu, kot spredaj tako tudi za zadaj.