Coworking prostor v Ljubljani, kjer verjamejo v moč posameznika, se imenuje Pisarna. Več si preberite na naslovu: https://pisarna.co/. So skupnost prijateljev, ki si medsebojno pomagajo pri doseganju ciljev. Pri njih ne gre samo za lep prostor in udobje, temveč za vzpostavljanje povezav in sodelovanje z drugimi kreativnimi posamezniki.

Postani junak svoje zgodbe v Pisarni

Pisarno lahko uporabljaš kadarkoli, brez časovnih omejitev. Ne glede na to, ali delaš zgodaj zjutraj, ponoči ali ob vikendih, v Pisarni boš vedno dobrodošel. Fleksibilnost pri dostopu je ena izmed njihovih prednosti.

Pisarna

Brezplačno parkirišče

Da ti pri delu ni treba skrbeti za parkiranje, ti nudijo brezplačno parkirišče na njihovem parkirišču ob Pisarni. Na ta način ti omogočajo enostaven dostop do prostora, ne glede na to, ali prideš z avtom ali javnim prevozom.

Sejne sobe

V Pisarni so poskrbeli tudi za sejne sobe, kjer lahko sprejmeš stranke in organiziraš sestanke. Ne glede na to, ali gre za manjši poslovni sestanek ali predstavitev, ti sejne sobe omogočajo profesionalno okolje za tvoje poslovne aktivnosti.

Vpis v Pisarno pomeni vstop v aktivno skupnost

Pri Pisarni so trdno prepričani, da coworking prostor ustvarjajo ljudje. Njihova glavna usmeritev je povezovanje in skupnost ter zagotavljanje prijetnega delovnega okolja. Zato organiziramo raznolike dogodke, ki še dodatno povezujejo člane Pisarne. Dogodki kot so Movie night, Pizza day, Eurovision night, Activity night, Wine tasting, meditacija in še mnogi drugi, jim omogočajo, da gradimo pozitivno in sproščeno vzdušje. Nič ni boljše kot delo v prijetnem okolju ob družbi, ki te spodbuja in navdihuje.

Pridobivanje znanja in navdihovanje skozi izobraževanje

V skladu z njihovo vizijo organizirajo tudi izobraževalne dogodke, ki omogočajo članom pridobivanje novih znanj in veščin. Enkrat mesečno pripravijo predavanje o praktični tematiki, kot je organizacija časa, uporaba ChatGPT v praksi ali zdrava prehrana v službi. Te teme so izbrane z namenom, da člani pridobijo koristne informacije za svoje osebno in poklicno življenje. Poleg tega organizirajo tudi bolj sproščene dogodke, kot je Mali petek. Na tem dogodku gostijo posameznike, ki so dosegli uspeh na svojem področju, ter z njimi delijo izkušnje in zgodbe.

Pisarna – skupnost in prostor za rast

V coworking prostoru Pisarna si lahko ustvariš več kot le delovno okolje. Gre za skupnost ljudi s podobnimi interesi, ki te spodbujajo in navdihujejo, da postaneš najboljša različica sebe. Tu lahko najdeš podporo, nove ideje in pridobiš dragocene stike z drugimi ustvarjalci.

Kaj nudijo v Pisarni?

V Pisarni imaš na voljo prostor za svoje delo – 36 miz, ki so prostorne in udobne. Poleg tega ti nudijo tudi 2 sejni sobi, kjer lahko sprejmeš stranke ali organiziraš sestanke. Brezplačno parkirišče v bližini je na voljo za vse člane Pisarne.

Ena izmed prednosti coworkinga je 24-urni dostop do prostora, tako da lahko delaš kadarkoli tebi ustreza. Prav tako ti omogočajo uporabo prostorne kuhinje, kjer je na voljo brezplačna kava. Prisoten je tudi tuš, tako da se lahko osvežiš in pripraviš na produktiven dan.

Poleg tega, da imaš na voljo vse potrebne prostorske in funkcionalne elemente, coworking Pisarna ponuja tudi neomejene možnosti sodelovanja in povezovanja z drugimi člani skupnosti. Pridruži se jim v Pisarni in pozabi na delo od doma. Tu boš našel prostor, skupnost ter navdih, ki ti bo pomagal zrasti in se razviti. Vidiš, da je delo v okolju, ki te obdaja s podobno mislečimi ljudmi, lahko tudi zelo zabavno.

Lokacija in dostopnost Pisarne

Coworking Pisarna se nahaja v poslovni hiši Elma Črnuče na Cesti 24. junija 23. To je priročna lokacija, saj se nahajajo v neposredni bližini krožišča Tomačevo. Zahvaljujoč dobri okoliški infrastrukturi se na poti skoraj nikoli ne boste zadrževali v gneči.

V okolici Pisarne boste našli vso potrebno infrastrukturo za udobno bivanje. Poleg poslovne hiše se nahaja priljubljena Tia’s pizza, kjer si lahko privoščite okusno malico. Če niste ljubitelj pice, ni težav – vsak dan food truck Caminito dostavlja sveže malice, njihov dnevni meni pa objavljajo na Instagram profilu. Lahko pa se tudi sprehodite do Caminita in si na njihovi terasi poleti privoščite argentinski ledeni čaj.

Dostop z avtomobilom in javnim prevozom

Za vse, ki bi želeli v Pisarno priti z avtomobilom, imajo zagotovljeno brezplačno parkirišče v sklopu poslovne stavbe. Poleg tega je pred poslovno hišo na voljo tudi 5 parkirnih mest za vozila Avant2go. Vsaj 2 vozili Avant2go sta vedno na voljo. Vsi člani coworkinga prejmejo brezplačno registracijo na Avant2go v višini 29 €.

Če se želite pripeljati z javnim prevozom, je avtobusna postaja LPP, kjer ustavlja avtobus št. 8, oddaljena približno 700 metrov oz. 3 minute hoje od Pisarne. Med delovnikom avtobus vozi vsakih 12 minut, vožnja od centra mesta do Pisarne pa v povprečju traja 21 minut. Avtobusna postaja LPP, kjer ustavlja avtobus št. 6, je prav tako oddaljena 700 metrov, avtobus pa med delovniki vozi vsakih 7 minut.

V kolikor se odločite za vlak, železniška postaja je 600 metrov hoje stran od Coworking Pisarne. Vožnja med glavno železniško postajo v Ljubljani in Črnučami traja približno 21 minut. Vse bolj udoben in priljubljen način prevoza.

Dostop s kolesom ali skirojem v Pisarno

V toplejših mesecih leta je mogoče v Pisarno priti tudi s kolesom ali skirojem. Pred samo poslovno stavbo se nahajajo 3 stojala za kolesa, in v primeru potrebe po več stojalih, bodo poskrbeli za njihovo dodajanje. Pomembno je omeniti, da so stojala za kolesa videonadzorovana, kar zagotavlja dodatno varnost. V prostorih Pisarne je tudi dovolj prostora, kjer lahko shranite (in napolnite) svoj skiro.