Si spet želite svoj lep bel nasmeh ali ugriz, kot ste ga imeli pred kratkim. Ko izgubimo nasmeh na svojem obrazu, veliko krat pomeni, da smo izgubili zob in nam je nerodno se smejat. Ampak to se danes da vse popravit, saj izgubo zob nadomestijo z zobnim implantatom. Cenik zobnih implantatov je različen od vsakega pacienta in tako tudi od vsakega zobozdravnika.

zobni implantati cenik

Nekateri se zaradi prevelike cene odločajo po implantat, da gredo v tujino. Zobni implantati cenik je različen in moramo priznati, so cene kar visoke. Nekateri si tudi ne morejo privoščiti, posebej če jim manjka več zob. Zobni implantati so za vse, ki nimajo enega ali več zob, lahko tudi kakšni mostiček ali delna proteza. Vso to izgubo nadomestijo zobni implantati. Implantati so narejeni iz kvalitetnih materialov, ko ga imate sploh ne boste ugotovili, da imate nek tujek. Je pa večni problem zobni implantati cenik, ko se odpravimo do njih. Saj cenik, ko ga vidimo nam naredi polno krat veliko težavo. Ampak vam bodo šli na roko, vam ponudijo tudi obročno odplačevanje, kar pa je sigurno malo lažje. Zakaj bi skrivali nasmeh, če vam ga implantati lahko nadomestijo, pa čeprav je cena kar visoka.

Zobni implantati cenik ne sme biti več težava, ko izgubite kakšen zob. Izgubo zoba treba čim prej nadomestiti z implantatom, saj lahko sprememba v ustni votlini privede tudi do kakšnih težav. Zato čim prej stopite do svojega zobozdravnika, da vam pove kako bo dalje nadaljeval. Vse vam bodo uredili brez bolečin in tudi kasneje ne boste imeli stranskih učinkov. Tujek v ustih vam ne bo motil, povrnil vam bo nasmeh in spet boste dobili svojo samozavest. Zakaj pride do izguba zob, je lahko več načinov. Mogoče so krivi cigareti, mogoče kakšna zdravila ali bolezen, največ pa je lahko kriva naša ne higiena. Tudi, ko imate implantat morate skrbeti za higieno.