Bi tudi vi radi hitro, enostavno in poceni spremenili svojo pisarno, otroško sobo, kuhinjo? Nalepke za okrasitev stene so odličen način, s katerim zares hitro, predvsem pa enostavno spremenite izgled nekega prostora. Obiščite spletno stran, kjer so vam na voljo stenske nalepke z najrazličnejšimi motivi in izberite prvo prostor, ki ga želite spremeniti.

Priznajmo, da so pisarne mnogokrat preveč »sterilne«, vse je nekam preveč pusto in hladno, nobene osebne note ne dajejo. Če je človek vsak dan po nekaj ur zaprt v tak prostor, se kmalu počuti tesnobno, nerazpoloženo ali še kaj hujšega. A na srečo obstajajo načini, kako lahko svojo pisarno v hipu spremenite – s stenskimi nalepkami. Stenske nalepke je mogoče dobiti v najrazličnejših izvedbah, zato lahko pisarno popestrite s kakšnimi živalskimi motivi, denimo metulji, pričarate si lahko rajsko plažo, gozd, skratka karkoli bi vam popestrilo dan v pisarni. Stenske nalepke pa so idealne tudi za vsak dom – z njimi lahko otroško sobo v hipu spremenite v najljubšega risanega junaka vašega malčka, lahko mu pričarate zemljevid sveta ali pa poskrbite, da ga vsako jutro s stene pozdravi najljubša žival. Tudi kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico, hodnik, praktično katerikoli prostor lahko popestrite s stenskimi nalepkami. V kuhinjo si lahko nalepite kakšno motivacijsko misel, moto, ki mu sledite, sliko limon ali česa podobnega, v dnevno sobo ali na hodnik pa lahko nalepite kakšno lepo rožo, konec koncev si lahko omislite tudi nalepke z imeni družinskih članov in pozitivnimi lastnostmi celotne družine in tako oblikujete lep družinski kotiček. Ali pa na hodnik nalepite zemljevid sveta in nato označujete, kje vse ste že bili in kaj vas še čaka.

stenske nalepke

Okrasite svoj dom s čudovitimi stenskimi nalepkami.

S stenskimi nalepkami lahko v hipu spremenite, bolje rečeno popestrite, še tako pust in hladen prostor. Stenske nalepke niso pretirano drage, zato si jih lahko omisli vsak in si tako polepša prostore svojega doma ali pisarne.