Prostostoječi kavni avtomati
Ste tudi vi strastni ljubitelji kave, ki brez okusne jutranje skodelice skorajda ne morete funkcionirati? Razvajajte se in se prepustite edinstvenim aromam kave, da vas popeljejo v svet čistih okusov. To pa lahko storite le na en način – z dobro kavo in zmogljivim kavnim aparatom. Vse to vam v paketu ponuja Miele; odločite se za udoben in enostaven prostostoječi kavni avtomat za pristen in prvinski okus kave.

Ne glede na to, ali se odločite za vgradni ali prostostoječi kavni avtomat Miele, čisto doživetje užitka ob skodelici kave je zagotovljeno. Mielejevi kavni avtomati omogočajo dovršeno pripravo najrazličnejših kavnih specialitet s popolnoma usklajenim sistemom. Značilnosti opreme so odvisne od modela, zato izberite kavni aparat s tistimi funkcijami, za katere mislite, da vam bodo najbolj koristile. Z novim CM7 aparatom lahko pripravite 20 različnih vročih napitkov; ne obvlada samo širokega spektra italijanskih kavnih specialitet, temveč tudi pripravo najrazličnejših vrst čaja. Ne glede na to, kakšen čaj si zaželite, bo kavni aparat zmeraj poskrbel za optimalno temepraturo vode in ojačal pristni okus napitka.

prostostoječi kavni avtomati

Brezhibna harmonija okusov
Raznolikost je torej samo ena od lastnosti, ki dela kavne aparate Miele tako izjemne in zmogljive. Nova funkcija DoubleShot nudi več arome in manj grenkega priokusa; pripravi lahko napitek z dvojno količino* kave, vendar s skrajšanim časom ekstrakcije. Ker imamo ljudje različne okuse, nekateri Mielejevi kavni aparati omogočajo, da lahko spontano prilagajate parametre priprave. Vse to omogoča način za strokovnjake; količino zmletih kavnih zrn in vode nastavite še pred začetkom postopka priprave. Če dobite obisk, je to odličen način, kako ustreči prav vsakemu gostu glede na njegove želje in preference. Morda boste tudi sami začeli odkrivati nove okuse in napitke, ki vam polepšajo jutra. Da vam ni treba vsakič posebej nastavljati svojih najljubših napitkov, jih lahko shranite v enega od desetih profilov uporabnikov in kavnemu aparatu Miele prepustite, da vse ostalo opravi namesto vas. Vaš užitek naenkrat postane prilagojen in personaliziran. Funkcija CupSensor poskrbi za avtomatsko prilagoditev centralnega izliva; ta inovacija zazna višino skodelice in pomakne centralni izliv v pravi položaj na višini med 8 in 16 centimetrov. To je idealna razdalja, ki preprečuje umazanijo in zagotavlja optimalno temperaturo ter kremasto peno. Še danes pobrskajte po Mielejevi široki ponudbi prostostoječih kavnih aparatov in uživajte v brezhibni harmoniji okusov. Že po prvem požirku se vam bo razjasnil dan.

*Za DoubleShot aparat CM7 zmelje in skuha kavo dvakrat – vendar vsakokrat s polovično količino vode, tako da količina pripravljenega napitka ostane enaka.