Čeprav živimo v času tehnologije in digitalizacije, pa tiskovine še vedno predstavljajo zelo pomemben del našega življenja. Med pomembnejše tiskane izdelke sodijo tudi brošure, ki jih lahko ljudje s pridom uporabljamo v najrazličnejše namene. Poglavitno vlogo igrajo pri različnih promocijah, predstavitvah in na različnih sejmih ter prireditvah. Kakovostne brošure so izrednega pomena, saj predstavljajo vas in vaše podjetje, zato še zdaleč ni vseeno kako izgledajo. Prav od njih je morda odvisno, ali se bo nekdo odločil za nakup izdelka ali storitve pri vas. Svetujemo vam, da za izdelavo svojih brošur vedno izberete strokovno in z izkušnjami bogato tiskarno, ki vam bo pomagala do odličnega izdelka, ki vam bo zagotovo prinesel lepo število novih strank.

brošure

Brošure, ki prepričajo

Glavni cilj kvalitetno izdelane brošure je, da na dober, reprezentativen in inovativen način predstavi delo vašega podjetja. Ključnega pomena pri tem je, da so oblikovane profesionalno in na način, ki strankam pritegne zanimanje. Ko se odločate za tisk vam zato svetujemo, da izberete zanesljivega in zaupanja vrednega izvajalca. Vedno preverite njegovo delo, povprašajte za reference in se na koncu odločite za tisto tiskarno, ki bo svoje delo opravila kakovostno, hitro in cenovno ugodno. Ena izmed najboljših tiskarn z dolgoletno tradicijo tiskanja pri nas je tudi Partner Graf d.o.o., ki velja za zeleno tiskarno. Svojim strankam nudijo prvovrstno storitev tiskanja brošur in ostalih tiskovin, pri tem pa se zanašajo na dolgoletno znanje in najsodobnejše tehnike tiska. Če želite, da vaše brošure dobesedno zasijejo, ob tem pa predstavljajo trajnostni produkt, ki ne škoduje okolju, je odločitev za njih zagotovo prava.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da brošure niso nobena kompleksna tiskovina, pa po mnenju strokovnjakov temu še zdaleč ni tako. Če želimo, da se potencialnim strankam vtisnemo v spomin, potem moramo biti nekaj posebnega. In prav takšne morajo biti tudi naše brošure – drugačne in izstopajoče, stranki pa hkrati ponuditi tudi koristne informacije. Ko so vsi našteti pogoji izpolnjeni pa končno dobimo dobro priložnost, da se uporabnik dejansko oglasi pri nas. Kako torej doseči izgled vrhunskega promocijskega materiala? Z izbiro prave tiskarne, seveda.

Tisk, zaprisežen kakovosti

Izdelava brošure še zdaleč ni enostavna, saj je sestavljena iz več ključnih korakov, ki morajo biti popolno izvedeni. Še pred začetkom tiska je potrebno narediti strateški načrt, v okviru katerega se določi izgled brošure, postavitev posameznih elementov, barve, pisavo in podobno. Načrt mora biti zares natančen in dodelan, saj je od njega odvisen končni izgled brošur.

Ko se zaključi planiranje je čas, da gredo brošure v tisk. Pri tem je izjemnega pomena prav izbira ustreznega materiala in tehnike tiska. Tiskar mora točno vedeti, kaj dela. Pri svojem delu uporablja tehnikam ustrezne in kakovostne materiale, kar se seveda odraža tudi na končnem produktu. Zelo pomembna je tudi izbira primernih barv in njihovih kombinacij, ki so privlačne na pogled in pritegnejo pozornost uporabnika.

Še ena v vrsti pomembnih korakov je tisk na kakovosten papir. To je pomembno predvsem zato, ker z izgledom brošur dajete vtis o svojem podjetju. Papir slabše kakovosti se lahko mečka, trga ali kako drugače odraža, da v izdelavo promocijskega materiala niste vložili prav veliko. To pa je vsekakor slabo za vaš posel. V izogib tej izredno neprijetni situaciji raje izberite visokokakovosten papir s katerim boste brez dvoma naredili vtis. Za razliko od običajnega, je ta le nekoliko dražji, razlika pa več kot očitna. Na tak način pa boste bodočim strankam pokazali, da ste zares vredni zaupanja in da vam je mar.

Ne pozabite na slike

Slika govori več kot tisoč besed. Namesto neskončnega pisanja, se raje poslužite uporabe kakovostnih slik, ki bodo dobro prezentirale vašo dejavnost. Slikovno gradivo pa brošuro še dodatno poživi in pritegne pozornost bralca. Nenazadnje smo ljudje vizualna bitja, ki radi pogledamo zanimivo, privlačno sliko, ki poleg tega veliko pove. Svetujemo vam, da dodane slike dobro opisujejo vaš posel, so kakovostne in avtentične. Le še nekaj smiselnega in jedrnatega besedila in vaša brošura se bo zagotovo mnogim vtisnila v spomin.

Tiskajte zeleno

Z izbiro tiskarne Partner Graf d.o.o. ne boste dobili le nadvse kvalitetnih brošur, ampak boste prispevali tudi k zaščiti in ohranjanju okolja. Glavno vodilo tiskarne je nenehno izboljševanje kakovosti in varovanje narave, zato ni nič presenetljivega, da se lahko pohvalijo z nazivom zelena tiskarna s FSC certifikatom (Forest Stewardship Council®). S svojim preudarnim delom in uporabo obnovljivih surovin pomagajo pri varovanju in zaščiti okolja. Njihove tiskovine veljajo za trajnostne, odlikuje pa jih visoka kakovost, uporabnost in dovršenost.

brošure 1

Vsi zaposleni v zeleni tiskarni Partner Graf so zavezani k skrbi za čisto okolje in nenehno rast kakovosti tiskarskih storitev, proizvodov in tehnoloških procesov. Tudi poslovna sodelovanja so rezervirana za poslovne partnerje enake ali podobne ekološke miselnosti. Nadzor v podjetju ves čas pazi na dosledno upoštevanje navodil in pravilnikov, ki jim jih je zavezana tiskarna. Le na tak način je omogočeno učinkovito delovanje delovnih procesov, ki vodijo do nastanka vrhunskih izdelkov in tiskovin, ki tudi vam pomagajo do zavidljivih rezultatov.