Dometic klima za avtodom, ki si jo lahko podrobneje ogledate na spletni strani https://www.caravan-cooling.com/, velja za absolutnega prvaka med vsemi hladilnimi napravami, namenjenimi uporabi v počitniških vozilih. Ravno klimatske naprave za avtodome, ki jih proizvaja podjetje Dometic namreč slovijo po svoji vrhunski kvaliteti in nadvse priročni uporabnosti. Odlikujejo jih številne tehnološke rešitve, estetsko dovršen moderen dizajn in priročne funkcije, ki vam le še dodatno izboljšajo uporabniško izkušnjo. Naj omenimo še, da je Dometic prva izbira podjetja NASA, kar pomeni, da prepriča tudi najbolj zahtevne uporabnike. Če si želite doživeti maksimalno udobje med potovanjem z vašim avtodomom, potem je Dometic klima za avtodom edina prava izbira za vas in vašo družino. Privoščite si le najboljše.

dometic klima za avtodom

Zakaj izbrati Dometic klimo za avtodom

Trenutno najnovejši in najbolj dodelan model na tržišču je Dometic klima za avtodom serije FreshJet. Se sprašujete, zakaj je med ljubitelji avtodomarstva tako priljubljena? Gre namreč za enega najbolj kompaktnih in najmanjših modelov hladilnih sistemov na tržišču. Zahvaljujoč svoji majhnosti je kot nalašč za vse avtodome in tudi manjše prikolice, s katerimi se veselo odpravite na več kot zaslužen oddih. Njena strnjena oblika omogoča, da na strehi svojega počitniškega vozila pritrdite tudi drugo opremo, ki jo potrebujete – solarni paneli, satelitski krožnik ali pa še eno Dometic klimo.

Vendarr pa na račun majhnega dizajna, ne trpi njena zmogljivost. Dometic klimatska naprava je namreč ena najbolj zmogljivih hladilnih naprav. Vaš prostor bo hitro ohladila, pri tem pa ne bo porabila nič kaj dosti elektrike. Velik plus pa je tudi nizek in mehak zagonski tok, zaradi česar ste lahko popolnoma brez skrbi glede električne zaščite na postajališču za avtodome.

Se pa lahko Dometic FreshJet pohvali s številnimi priročnimi funkcijami:

  • prilagodljiv pretok zraka: pihanje lahko nastavljate povsem individualno po svojih željah. Na tak način boste poskrbeli za kar najbolj optimalno hlajenje prostorov,
  • enostavno upravljanje z intuitivnim daljinskim upravljalnikom. Za nastavljanje vaše klimatske naprave tako ne boste rabili vstajati iz udobnega položaja,
  • LED osvetlitev za ustvarjanje prijetnega ambienta z nežno svetlobo v vašem avtodomu.

Dometic klima za avtodom prostor prijetno ohladi, brez da bi jo pri tem morali poslušati. Je namreč izredno tiha, tako da vam popoldanski počitek zagotovo ne uide.