Sedežne garniture so naš vsakdanjih za počitek, užitek in pogovore ter kreativnosti. Tukaj je bogata izbira sedežnih garnitur za dom in za pisarne. Doma boste gotovo imeli v dnevni sobi ali kabinetu in morda celo kopalnici udobne sedežne garniture, ki vam bodo pomagal sprostiti telo in duha, kadar boste to potrebovali. Zanimivo je to, da so vedno bolj pogoste v modernih pisarnah, kjer sestavljajo otok za sproščanje, sodelovanje sodelavcev in iskanje rešitev ter novih idej.

sedežne garniture

Domače sedežne garniture so zelo različne in jih je kar težko izbrati. Najprej glejte na to, kakšno je ostalo pohištvo, da se bo ujela z okoljem,, tako po obliki, stilu, kot po barvi. Nato razmišljajte o tem, kdo vse jo bo uporabljal. Največkrat jo zasedejo otroci in domači hišni ljubljenčki. So pa tudi izjemno zanimive za dnevni počitek, meditacijo, branje ali gledanje televizije.

Ko izbirate sedežne garniture morate misliti tudi nato, koliko ljudi jih bo uporabljalo. Pa seveda, kakšen prostor je, koliko bodo zavzele celotnega prostora. Tako lahko izbirate med dvosedi, trosedi ali kotnimi sedežnimi garniturami. Moderne pa so take, da jih lahko sestavljate po mili volji kakor želite in jih tudi večkrat spremenite, če se naveličate postavite ali vam kasneje kaj drugega bolj ustreza.

Sedežne garniture za pisarne pa so bolj delikatne za izbrati in je dobro da se posvetujete s stilistom. Morajo ustrezati celostni podobi pojejta, da se z njim ujamejo in naredijo prostor še lepši in bolj uporaben. Pri izbiri glejte najprej na funkcionalnost, čemu bo sedežna v pisarni namenjena.

Pogosto jo delavci izberejo za počitek, pogovor, iskanje idej in rešitev, druženje in izmenjavo znanj ter izkušenj. Zato je v podjetju zelo uporabna in jo ima skoraj vsako moderno podjetje. Sami boste ugotovili, kako zelo koristna je tudi za vas, ker bo produktivnost veliko večja kot prej. Poleg tega bo podjetje postalo bolj domače.