Se včasih vprašam, zakaj pri nekaterih pade odločitev za povečanje ustnic?  Za povečanje ustnic se danes odloči ogromno žensk vseh starosti. Moram pa poudariti, da za to metodo se lahko odločijo tudi moški, če mogoče niso zadovoljni s svojimi ustnicami. Seveda rečejo, da če se odločiš za to metodo, da si potem bolj samozavesten ali imaš boljši videz. Saj, če pogledamo se tudi zaradi tega ženske odločajo, ker niso zadovoljne s svojim videzom. Na spletni strani  si lahko preberete kako poteka to pri njih in če je vse skupaj varno.

Če se že odločite za povečanje ustnic se pozanimajte kje to delajo varno oziroma kje so za to strokovnjaki. Ker vemo, da to niso poceni metode, pomeni, da moramo v celoti vse sami plačati, še vedno nekateri gledajo na ceno in kje se , da dobiti ceneje.  Mislim, da so za to usposobljene estetske klinike, ki res vedo kaj delajo in, da je vse varno za zdravje in vas. Povečanje ustnic pomeni, da vam v ustnice stisnejo polnilo, ki pa ni nevarno za vas. Najboljše polnilo je hialuronska kislina, ki ima kar nekaj prednosti od drugih polnil. Pomeni, da vam bodo polnilo vbrizgali v ustnice postopoma in ne vse naenkrat. Tako dolgo, da boste vi zadovoljni s svojim videzom. Ne rabite se bat, da bodo vaše ustnice potem večje, kot ste hoteli.

povečanje ustnic

Pred posegom dobite anestetik, kar pomeni, da ne boste ničesar čutili. Sam poseg traja nekje 15 minut. Sam vbod lahko kasneje hladite z ledom. Tudi same ustnice bodo en čas otečene, kar pa bo hitro vse izginilo. Sam poseg morate nekje po 6 mesecih ponoviti, če hočete, da bodo vaše ustnice ostale iste in, da boste vi zadovoljni še naprej. Tudi tukaj lahko pride do stranskih učinkov, kot pri vseh operacijah. Najboljše, da se pa o vsem pozanimate pri estetski kirurgiji, kjer si boste povečali ustnice.