Kaj podariti staršem ob rojstvu otroka? Svetujemo vam, da se odločite za nekaj uporabnega, praktičnega in estetsko dovršenega – nekaj kar bo novopečenim staršem zagotovo prišlo prav. Prav takšna so tudi personalizirana darila Medora, ki navdušujejo s svojo kakovostjo, dizajnom in dodano vrednostjo. Izbirate lahko med otroškimi oblačili iz kvalitetnih materialov, odejami in priljubljenimi ninicami, brisačami, kapami in trakovi ter otroškimi ponči. Dodatna prednost Medora daril pa je možnost personalizacije, ki darilu doda neko prav posebno vrednost. Gre namreč za posebno gesto, pozornost in znak, da vam še zdaleč ni vseeno, kaj podarite novorojenčku. Slednje pa prav vsakemu staršu zares veliko pomeni.

medora

Kakšno naj bo darilo za novorojenčka?

Prihod novega člana je nedvomno eden najbolj radostnih trenutkov v življenju staršev, pa tudi bližnje družine. Čeprav se dosedaj poznani svet mamici in očku hitro obrne na glavo, pa otroci v njun vsakdan prinašajo neopisljivo srečo. Ko se odločamo, kaj kupiti novemu družinskemu članu, se najprej vprašajmo kaj je tisto, kar bo staršem olajšalo vsakodnevno življenje in nego, malčku pa ostalo kot lep spomin na zgodnje otroške dni? Odličen primer so uporabna, kakovostna in dovršena personalizirana darila, ki jih dobite v spletni trgovini Medora.

V njihovi pestri kolekciji najrazličnejših uporabnih izdelkov boste lahko našli različne odejice, ninice, brisače in podobno. V namen obdarovanja novorojenčkov pa so še posebej uporabni njihovi darilni seti, ki jih odlikujejo nevtralne in nežne barve, materiali vrhunske kakovosti in lep ter enostaven dizajn, ki navduši prav vsakogar. Darilo lahko po želji tudi personalizirate z malčkovim imenom in mu tako dodate vrednost. Tako darilo daje namreč občutek, da je bilo narejeno za točno določenega otroka. Pogosto pa se zgodi, da personalizirani izdelki malčka spremljajo skozi več razvojnih obdobij, kasneje pa postanejo odličen spomin na brezskrbne otroške dni. Tako lahko brez dvoma trdite, da je bila vaša naloga odlično opravljena.

Tudi za večje otroke

Pri Medori pa so poskrbeli tudi za malo večje otroke in v svojo kolekcijo vključili vrhunske izdelke, primerne za nekoliko večje otroke. Tudi te je mogoče personalizirati in jih tako nameniti točno določeni osebi. Izbirate lahko med atraktivnimi in iz nežnega blaga izdelanimi seti trenirk, kompleti, jopicami in puloverji ter kapami in trakovi.

medora 1

Posebnost tekstilnih izdelkov pri Medori je njihova trajnost, zahvaljujoč vrhunski kakovosti pa jih bodo lahko nekoč nosili tudi sorojenci. Za izdelavo oblačil se uporablja organski bombaž s certifikatom, ki je prijazen do nežne in občutljive otroške kože. Na otip boste lahko opazili, da gre za debelejši material, ki je neverjetno nežen in tako ustvarja zelo dober občutek na koži. Trenirke, jopice in puloverji so izdelani iz 95% bombaža in 5% elastana.

Uporabniki in zveste stranke obožujejo prav vsa Medora otroška oblačila, saj so sinonim za izjemno kakovost. Stranke še posebej pohvalijo kvalitetne zadrge, ki se ne zatikajo, večjo kapuco, daljši patent, kvaliteten in mehek material ter priljubljen oversized kroj, ki otroku zagotavlja dodatno udobje med nošenjem.

Poleg odlične izbire oblačil so vam na voljo še dodatki, ki bodo vaše otroke učinkovito zaščitila pred vetrom in mrazom. Preverite ponudbo kap in trakov, ki niso le izjemno praktični, ampak tudi estetsko dovršeni. Zaščitite svojega malčka v prehodnih obdobjih in poskrbite, da mu bo vedno prijetno toplo.

Kakovost na prvem mestu

Oblačila in izdelki za otroke Medora so nedvomno izjemno lepega izgleda in privlačnega dizajna. Vendar pa se njihovo bistvo skriva popolnoma drugje. Njihovi ustvarjalci so še posebej ponosni na materiale, iz katerih so izdelki narejeni. Ti so namreč ekološki, trajnostni, pohvalijo pa se lahko z različnimi certifikati, ki so dokaz njihove odličnosti.

V poplavi ‘hitre mode’, ki ne ponuja kakovostnih in občutljivi otroški koži prijaznih materialov, so trajnostna oblačila svetla točka, ki jo vsekakor moramo opaziti. Ena takih je tudi Medora, ki stavi na izdelke iz prijaznih ter naravi in ljudem prijaznih materialov. Njihovi kosi se že na otip ločijo od izdelkov slabše kakovosti – debelejši in kompaktnejši material, neverjetna nežnost in mehkoba na otip ter izjemno udobje med nošenjem.

Mamice, razvajajte se!

Materinstv0 še zdaleč ni lahka naloga, saj predstavlja zelo veliko odgovornost. Prioriteta vsakega starša je seveda njegov malček. Vendar pa to še zdaleč ne pomeni, da lahko pozabimo nase. Predvsem mamice smo tiste, ki šele čez čas ugotovimo, da smo sebe v celoti postavile na stranski tir. Zavedajte se, da otrok potrebuje mamo, ki je srečna in zadovoljna sama s sabo, zato si brez slabe vesti tudi ve privoščite nekaj razvajanja. Si že dolgo časa želite kupiti novo obleko? Potem to storite sedaj in ne čakajte na ‘pravi trenutek’.

Na spletni strani Medora vas čaka posebna kolekcija, namenjena prav mamicam. Izbirate lahko med priljubljenimi oversized majicami in udobnimi hlačami, za vse tiste, ki si v svoje življenje želite vnesti nekaj udobne in praktične elegance pa so na voljo tudi privlačne obleke. Z njimi boste nedvomno zasijale v vsej svoji lepoti – to pa je točno tisto, kar si zaslužite, saj odlično opravljate najpomembnejšo vlogo v svojem življenju.