Zunanje žaluzije Krpan so po najvišjih standardih izdelana senčila, ki so primerna tako za stanovanjske kot tudi poslovne prostore. Za vse tiste, ki si želite zunanje žaluzije – oddaj naročilo pri ponudniku Cugelj d.o.o. in z njimi polepšajte tudi svoj dom. Prvenstvena naloga zunanjih žaluzij je predvsem zaščitna. Igrajo namreč vlogo učinkovite bariere pred vetrom in mrazom, odlično pa tudi zastrejo premočno svetlobo. Ker jih lahko preprosto regulirate, si seveda popolnoma sami določite, koliko svetlobe želite imeti v prostoru. Poleg pomembnih funkcij, ki jih te vrhunske žaluzije imajo, pa so hkrati tudi odlična estetska popestritev vašega doma.
zunanje žaluzije
Vrhunske zunanje žaluzije slovenskega proizvajalca
Cugelj d.o.o. je priznano slovensko podjetje, ki že vrsto let izdeluje visoko kakovostne zunanje žaluzije Krpan. Širina njihovih lamel je 80 ali 90 mm, zaradi česar so nadvse odporne tudi na hujše vetrovne razmere do 45 km/h. Stranke lahko izbirajo med tremi različnimi tipi lamel – C 80, T 80 in Z 90. Te se med seboj razlikujejo po obliki, robustnosti in s tem tudi po odpornosti. Da bi se žaluzije kar najbolj skladale z vašim domom in celotnemu izgledu dodale piko na i, pa lahko izbirate med kar petimi različnimi barvami lamel – bela, srebrna (RAL 9006 in RAL 9007), bež in antracit.
Ker je namen žaluzij, da stopenjsko zasenčijo prostor, točno tako kot si želite, jih lahko upravljate bodisi ročno z monokomando, na motorni pogon s stikalom ali na motorni pogon z daljincem. Kombinirate jih lahko tudi z različnimi tipi komarnikov – fiksni, rolo, drsni ali plise, pri čemer se le ta vedno montira pred žaluzijo.
Še posebej pa je ta vrsta senčil med ljudmi zelo priljubljena zaradi neverjetno enostavnega čiščenja in vzdrževanja. Poleg občasnega čiščenja in preverjanja morebitne obrabe, poškodbe zastora ali ohišja, z njimi ne boste imeli nekega pretirano dodatnega dela. Pozorni bodite le, da je senčilo pri vsakem delu izključi iz elektrike.
Če si tudi vi za svoj dom želite le najboljše, potem je odločitev za nakup zunanjih žaluzij Krpan najboljša izbira. Z njihovo pomočjo boste lahko odlično popestrili končen izgled vaše hiše, vi pa boste lahko popolnoma brezskrbno uživali v vsem razkošnem udobju, ki vam ga bo to ekskluzivno senčilo nudilo. Privoščite si trenutek zase, saj si ga zaslužite.