Spletna trgovina camping in fizična trgovina v Domžalah vam ponuja vso potrebno opremo za kampiranje ali preprosto potovanje v naravo in še več. Sezona dopustov in sončnih dni se bo začela s tem pa bodo narasla števila avtodom in počitniških prikolic na naših cestah. Več o opremi za camping si lahko preberete na https://camp-ing.si/  .

camping

Če imate v lasti prikolico, avtodom ali pa nameravate najeti počitniško vozilo je to prava trgovina za vas saj boste v trgovini camping dobili vse kar bi si na kampiranju lahko želeli. Izbirate lahko med pohištvom za kampiranje, kuhinjsko opremo za pripravljanje raznovrstnih izjemnih jedi, prostorni šotori in predprostore ter baldahine. Opravijo vam tudi servis vašega šotora in predprostora, če se je ta v času potovanja poškodoval. Izbira vam ponuja hitro postavljene paviljone iz materialov lahkega najlona in fiberglass sestavnih palic ki so lahke ter kompaktne za prenašanje, klasične paviljone in šotorske paviljone. Na izbiro imajo šotore treh različnih vrst, ki se delijo na klasične šotore, šotore za kombije in prestižne AIR tech napihljive šotore za najbolj prelepa in udobna preživetja v naravi. Šotor je eden izmed prvih delov opreme, ko govorimo o kampiranju in prenočevanju v naravi, zato je pomembno, da ob nakupu pravilno izberemo glede naše potrebe in želje.

Napredni šotori vam ponujajo velike sobne prostore in zračno napihljive palice, ki vam omogočajo boljšo stabilnost ter dodatne komarnike, proti nezaželenimi vsiljivci. V primeru potovanja z kombijem vam ponujajo tudi pritrdilne šotore, ki vam povečajo obseg vaše nastanitve in vam omogočajo udobno spalno površino. Za bolj prijetno izkušnjo pa lahko poleg šotorov, cerad in baldahinov opravite nakup samostoječih kabin, za še bolj preprosto in domačo počutje. kabine lahko uporabite kot shrambo, manjšo dnevno sobo ali celo kuhinjo. Za preprosto vzdrževanje vaše kamping opreme vam Proizvajalci camping ponujajo tudi vsa dodatna orodja, ki jih boste potrebovali za hitro in kvalitetno namestitev vaših bivalnih in spalnih prostorov.